Jag är tillbaka!

Jag förstår att ni har saknat mig! Först tog jag lite sommarlov. Inte kan man sitta inne och blogga när det är fint väder ute!? Jag badade, gick många och långa promenader och när det var för varmt så vilade jag i skuggan. Jag var en vecka på kollo hos kennel Uardas när min familj var på semester och då busade jag med mina småsyskon Svante och Peggy.
Sen tog sommarlovet slut och alla i min familj började skolan igen. Då hade matte inte tid att hjälpa mig att skriva. Han har ett väldigt viktigt jobb precis som alla andra som jobbar i skolan! Nu har matte börjat vara ledig en dag i veckan och då hinner vi gå långa promenader och hon kan hjälpa mig blogga också.
I lördags så var jag på Cavalierträff på Hundalandet i Brösarp. Vi var 50 Cavalierer som busade där och jag var störst! Det är jag som står längst till vänster.

IMG_0539.JPG
Det finns en massa hinder och banor man kan öva på, men jag var mest intresserad av att hälsa på de andra hundarna. Jag tror faktiskt jag hann hälsa på alla, en del flera gånger. Jag var ganska trött när jag kom hem så då fick jag vila lite. Ser ni vilken fin pinne jag hittat ute och tagit med in? Matte tycker inte jag ska ha den inne så hon kastar ut den hela tiden, men jag är smart så jag hittar den och tar med den in igen. Vi får se vem som ger upp först – jag är säker på att det blir matte!

IMG_0527.JPG
Nu ska det inte dröja tre månader innan jag bloggar igen. Då missar ni ju alla mina spännande äventyr! Ses snart!

Om jencom

En passionerad pysslare som har som hobby att har många hobbies.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag är tillbaka!

  1. Ann-Marie Åkesson skriver:

    Kul att du är tillbaka på bloggen så vi kan följa dina äventyr!

Lämna en kommentar